ANKARA / ÇANKAYA - Tapu Kadastro Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

Deprem Tatbikatı Yapıldı

Sivil Savunma ve AFAD'ın hayatımızda ki önemini kazandırma amacıyla personel ve öğrencilere tatbikat düzenlendi. Konu ile ilgili bir açıklamada bulunan Okul Müdürümüz Mehmet Hanifi SOLAK, şunları söyledi:

"Sivil Savunmanın önemi, silahlara karşı korunma yöntemlerini personel ve öğrencilerimize anlatılarak olası bir afet durumunda binanın hızla boşaltılarak sığınma yerlerinde toplanmalarını sağlamak koşuluyla bir tatbikat düzenledik. Tabi temennimiz böyle afatların olmamasıdır. Ama ülkemizin deprem kuşağında olduğu da aşikar. Bu bağlamda bilinçli bir birey olma ile birlikte afet karşısında alınacak önlemler çok önemlidir. Bugün gerçekleştirdiğimiz tatbikat sonrası personel ve öğrencilerimin göstermiş oldukları duyarlı davranışlarından ötürü tebrik ediyorum" dedi.

16-10-202316-10-202316-10-202316-10-2023

Yayın: 16.10.2023 - Güncelleme: 16.10.2023 08:53 - Görüntülenme: 283