Anayasa Mahkemesi Başkanı ve Başkan Vekilini Makamlarında Ziyaret Ettik

Okul Müdürümüz Sayın Mehmet Hanifi SOLAK ve Okul Aile Birliği Başkan Yardımcısı Veysel ATEŞ okulumuz mezunlarından olan Anayasa Mahkemesi Başkan Vekili Sayın Kadir ÖZKAYA’yı makamlarında ziyaret ettiler. Okul yıllarından bahseden Anayasa Başkan Vekili Sayın Kadir ÖZKAYA özellikle o dönemlerde okulun yatılı olmasından ve Anadolu’nun her yerinden gelen gençlerin burada aile gibi bir ortam oluşturduklarından bahsetti. Ayrıca okulun tarihi dokusunun korumasının gelen her yeni neslin asli görevi olduğunu vurguladı.

Sohbetin ardından Anayasa Mahkemesi Başkanı Sayın Prof.Dr.Zühtü ARSLAN da makamlarında ziyaret edildi. Keyifli geçen sohbetin ardından Okul Müdürümüz Mehmet Hanifi SOLAK öğrencilerimizle bir araya gelmeleri için Anayasa Mahkemesi Başkan Vekili Sayın Kadir ÖZKAYA’yı okulumuza davet etti.

25-05-202325-05-2023

Yayın: 25.05.2023 - Güncelleme: 25.05.2023 08:56 - Görüntülenme: 152